Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

Publicaties  Community building in de praktijk

Community building in de praktijk

Hoe ziet ABCD - Asset Based Community Development - in de praktijk er uit? Wat is het ABC van ABCD? Wat doet een 'Welcome Guide'? Is het succes van ABCD een kwestie van toeval? Hoe gebruik je community building als veranderstrategie in je eigen organisatie?
Hierover lees meer in de artikelen die mijn verblijf in Engeland bij de Barnwood Trust heeft opgeleverd.