Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

Publicaties  Gezocht: creatieve en sociale doeners die van oude zorgcomplexen bonte buurten willen maken

Gezocht: creatieve en sociale doeners die van oude zorgcomplexen bonte buurten willen maken

Dat zou een interessante oproep zijn van woningcorporaties, gemeenten en zorgaanbieders die op dit moment met de vraag worstelen wat ze met de verzorgingshuizen moeten die de komende jaren leeg komen te staan.

Zo’n oproep zou een herbestemming op gang kunnen brengen waarmee veel maatschappelijk rendement kan ontstaan. Niet alleen voor het complex zelf, ook voor de aangrenzende buurt, zoals voor de bewoners van aanleunwoningen/serviceflats.

 Wat daarvoor nodig is, lees je in deze blog