Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

Publicaties  Oogkleppen af! Creativiteit bij overheidsparticipatie

Oogkleppen af! Creativiteit bij overheidsparticipatie

Marenthe de Bruijne is een van de auteurs van 'Creatieve stromingen - een actuele kijk op creativiteit en innovatie.' Haar artikel over creativiteit bij overheidsparticipatie is in co-creatie ontstaan met Marije van den Berg en mij. Met z'n drie├źn organiseren we onder de noemer 'Effectieve overheidsparticipatie' workshops en trainingen.