Over Plan en Aanpak

Sinds 18 jaar ben ik de drijvende kracht achter Plan & Aanpak. Als sociaal ondernemer en communitybuilder, als procesbegeleider en  trainer, gangmaker en strategische kartrekker. Ik pak de rol die nodig is om mensen, talenten, dromen en acties met elkaar te verbinden.
Ben ook altijd in voor een aanpak zonder plan, voor wilde plannen met een onverwachtse aanpak. Mijn handelsmerk? Samen doen, community building, aansluiten bij wat er al is, de weg van de kleine stappen: 'kai-zen' (je kunt het ook ambachtelijk ploeteren en poetsen noemen). 

Wat ik het leukst vind: vonken, mensen enthousiast maken, creatieve linken leggen en matches maken waar mensen energie van krijgen en waar ze mee verder kunnen. Lees hier meer over mijn manier van werken 

Publicaties  Trainingshandreiking voor ambtelijke 'ruimtemakers'

Trainingshandreiking voor ambtelijke 'ruimtemakers'

Tijdens het train-de-trainer-programma 'Overheidsparticipatie in de praktijk van binnenuit' van de gemeente Hellendoorn hebben Joop Hofman en ik deze handreiking opgesteld. Hij is bedoeld als hulpmiddel voor de nieuwe trainers bij het voorbereiden van hun eigen trainingsmodules.